θερμαντικα σωματα αλουμινίου, εξοικονόμησης ενέργειας, διακοσμητικά θερμαντικά σώματα θερμαντικα σώματα καλοριφέρ πανελ, aluminium radiators, heating radiators, design thermantika somata kalorifer, πετσετοκρεμαστρες, θερμανση, οικονομικά, οικολογικα. thermansi

 

Ενέργεια
Εξοικονόμηση ενέργειας

Τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου magma αποτελούν μία φιλική προς το περιβάλλον επιλογή, καθώς χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του αλουμινίου επιτυγχάνεται μείωση της ενέργειας που καταναλώνουμε για την θέρμανση κατά 15 -20%. Η εξοικονόμηση αυτή μεταφράζεται τόσο σε οικονομικό όφελος, όσο και σε όφελος προς το περιβάλλον.

Αλουμίνιο & θερμική αγωγιμότητα
Χάρη στην μεγάλη θερμική αγωγιμότητα του αλουμινίου τα θερμαντικά σώματα magma έχουν μεγάλη απόδοση ακόμα και με θερμοκρασία νερού προσαγωγής 50°C. Η ιδιότητα αυτή τα καθιστά ιδανικά για χρήση σε συστήματα όπου ο καυστήρας θα ρυθμιστεί σε χαμηλή θερμοκρασία. Μειώνοντας την θερμοκρασία λειτουργίας του καυστήρα (από 80°C στους 50-65°C) εξοικονομείτε σημαντική ενέργεια και ελαχιστοποιούνται οι απώλειες του λέβητα, κατά το 1/4.

Αλουμίνιο & θερμική αδράνεια
H θερμική αδράνεια του αλουμινίου επιτρέπει στα θερμαντικά σώματα magma να αντιδρούν άμεσα στις αλλαγές της θερμοκρασίας του νερού. Η ιδιότητα αυτή τα καθιστά ιδανικά για να συνδυαστούν με συστήματα αυτονομίας και θερμοστατικούς διακόπτες.
Χρησιμοποιώντας συστήματα αυτονομίας και θερμοστατικούς διακόπτες μπορείτε να ρυθμίζετε διαφορετική θερμοκρασία για κάθε δωμάτιο. Για παράδειγμα να ρυθμίζετε χαμηλότερη θερμοκρασία σε δωμάτια που υπάρχουν πρόσθετες πηγές θερμότητας (τζάκι κτλ), ή δωμάτια που δεν χρησιμοποιούνται συχνά (ξενώνες κτλ) και μεγαλύτερη θερμοκρασία σε δωμάτια που είναι εκτεθειμένα ή χρειάζονται περισσότερη ζέστη (παιδικά δωμάτια κτλ). Με τον τρόπο αυτό χρησιμοποιείτε ακριβώς όση ενέργεια χρειάζεστε.

Αλουμίνιο & χωρητικότητα νερού
Τα θερμαντικά σώματα magma έχουν πολύ μικρή χωρητικότητα σε νερό. Το λιγότερο νερό ζεσταίνεται γρηγορότερα, οπότε τα σώματα ζεσταίνονται άμεσα, και αντιδρούν άμεσα στα θερμοστατικά συστήματα. Επίσης απαιτείται λιγότερη ενέργεια για την θέρμανση μικρότερου όγκου νερού.

picture