θερμαντικα σωματα αλουμινίου, εξοικονόμησης ενέργειας, διακοσμητικά θερμαντικά σώματα θερμαντικα σώματα καλοριφέρ πανελ, aluminium radiators, heating radiators, design thermantika somata kalorifer, πετσετοκρεμαστρες, θερμανση, οικονομικά, οικολογικα. thermansi

 

Επιλέγοντας
Θερμαντικά σώματα magma

“Πράσινη” Θέρμανση

15 - 20% εξοικονόμηση ενέργειας.
Η μεγάλη θερμική αγωγιμότητα του αλουμινίου σε συνδυασμό με την θερμική του αδράνεια, και την μικρή χωρητικότητα των σωμάτων σε νερό συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας κατά 15 -20%.                 

Υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
Το αλουμίνιο είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, καθώς είναι 100% ανακυκλώσιμο (το 40% του αλουμινίου που χρησιμοποιείται διεθνώς προέρχεται από ανακυκλωμένο αλουμίνιο)    

magma & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας .
Μπορούν να λειτουργήσουν με ενέργεια προερχόμενη κατά 100% από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.  

Ευέλικτη επιλογή…

Θερμαντικά σώματα στα μέτρα σας...
Με πάχος μόνο 6cm, και δυνατότητα κατασκευής σε οποιοδήποτε ύψος και πλάτος επιθυμείτε, τα θερμαντικά σώματα magma αποτελούν την πλέον ευέλικτη λύση για θερμαντικά σώματα στα μέτρα σας!  

Βάλτε χρώμα … οποιοδήποτε χρώμα
Τα θερμαντικά σώματα magma κατασκευάζονται σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε δίνοντας σας την δυνατότητα να συνδυάσετε τα θερμαντικά σώματα με το χρώμα του τοίχου, των επίπλων, των αλουμινίων (πόρτες) κτλ.

Απομίμηση ξύλου
Τα θερμαντικά σώματα magma κατασκευάζονται και με φινίρισμα απομίμησης ξύλου, σε πληθώρα αποχρώσεων. Η αποτύπωση είναι πιστή αντιγραφή της όψης και της αισθητικής του ξύλου.

& άλλα

Είναι ιδανικά για αντικατάσταση παλαιών σωμάτων, καθώς έχουν τις ίδιες αποστάσεις μουφών.
Χάρη στο πολύ μικρό τους βάρος, δεν επιβαρύνουν την δομή του   κτιρίου, ενώ μεταφέρονται και τοποθετούνται πολύ εύκολα.
Λερώνουν κατα 50% λιγότερο τους τοίχους.
Είναι πολύ ανθεκτικά, δεν σκουριάζουν και δεν διαβρώνονται.

picture