θερμαντικα σωματα αλουμινίου, εξοικονόμησης ενέργειας, διακοσμητικά θερμαντικά σώματα θερμαντικα σώματα καλοριφέρ πανελ, aluminium radiators, heating radiators, design thermantika somata kalorifer, πετσετοκρεμαστρες, θερμανση, οικονομικά, οικολογικα. thermansi

 

Προσόψεις Design
Τόσο μοναδικά όσο εσείς...

Πλέον δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να κρύψετε τα θερμαντικά σώματα πίσω απο κουρτίνες, ή μέσα σε ξύλινα καλύμματα, μειώνοντας έτσι την απόδοση τους. Επιλέξτε οποιοδήποτε σχέδιο της αρέσκειας σας, και μετατρέψτε τα θερμαντικά σώματα σε κεντρικά διακοσμητικά στοιχεία.

Οι προσόψεις Design αποτελούν την πλέον οικονομική και ευέλικτη διακοσμητική λύση για τα θερμαντικά σώματα. Μπορούν να συνδυαστούν με τα θερμαντικά σώματα Wave και Style, και κατασκευάζονται σε οποιοδήποτε ύψος και πλάτος, σύμφωνα με τις διαστάσεις των θερμαντικών σας σωμάτων.
Οι προσόψεις είναι αποσπώμενες, τοποθετούνται κουμπωτά στα θερμαντικά σώματα και μπορείτε να τις αφαιρέσετε από το σώμα όποτε επιθυμείτε και να αφήσετε το σώμα χωρίς πρόσοψη, ή να την αντικαταστήσετε με μία νέα πρόσοψη.

Με τις προσόψεις Design μπορείτε να δημιουργήσετε θερμαντικά σώματα με επιφάνεια τόσο μοναδική όσο εσείς, καθώς δημιουργούμε προσόψεις με οποιοδήποτε σχέδιο ή φωτογραφία επιθυμείτε.
Οι προσόψεις κατασκευάζονται από φύλλα αλουμινίου. Τα σχέδια εκτυπώνονται απευθείας πάνω στις προσόψεις, έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεκολλήσουν, να γρατζουνιστούν, ή να επηρεαστούν από την ζέστη.

Τα θερμαντικά σώματα με προσόψεις μπορούν - με το ανάλογο θέμα/σχέδιο - να χρησιμοποιηθούν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού (βρεφικό δωμάτιο, παιδικό δωμάτιο, εφηβικό δωμάτιο, σαλόνι) ενώ για την κουζίνα και το μπάνιο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρωτότυπες διακοσμητικές πετσετοκρεμάστρες, προσθέτοντας ράγες / κρεμάστρες για τις πετσέτες. Επίσης με τα κατάλληλα θέματα / σχέδια μπορούν να αποτελέσουν κεντρικά διακοσμητικά στοιχεία σε καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα κ.α.

picture